reklama
hledat uživatel
       

čokoláda

čokoláda

Sladkost vyráběná jedině z kakaových bobů. Používá se především ve sladké kuchyni. Kvalitní čokoláda má víc jak 50% kakaových částí. Čokoláda bez mléka je ideální na pečení. Teplota skladování čokolády by neměla přesáhnout 24 °C. Čokoláda se pak rozpouští a tvoří se na ní šedý povlak. Foto: Nakladatelství Slovart - <a href="http://slovart.cz/buxus/generate_page.php?page_id=121&kniha_id=4887&edicia_id=4486&tema_id=4480&kat=sk" target="_blank" rel="nofollow">Ingredience</a>


Varianty slova: čokoláda, čokoládách, čokoládám, čokoládami, čokoládo, čokoládou, čokoládu, čokolády

Tip: Hledat recept podle ingredience čokoláda

Recepty obsahující pojem cokolada