reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

kapary

kapary

Jedná se o neotevřená poupata keře kapary trnité. Plody jsou tobolky, tmavě olivově zelené barvy, na špičce červěně tečkované. Jako koření se sklízejí ještě neotevřená poupata různé velikosti. Nakládají se do octa nebo do soli. Čím jsou drobnější a mladší tím lépe chutnají. Foto: Nakladatelství Slovart - <a href="http://slovart.cz/buxus/generate_page.php?page_id=121&kniha_id=4887&edicia_id=4486&tema_id=4480&kat=sk" target="_blank" rel="nofollow">Ingredience</a>


Varianty slova: kapar, kapara, kapare, kaparech, kaparem, kaparu, kaparům, kapary

Tip: Hledat recept podle ingredience kapary

Recepty obsahující pojem kapary