faš / fašírka

faš / fašírka
míšenina z mletého masa

Dříve se tak říkalo míšeninám. Zpravidla z mletého masa s vejci, houskami nebo strouhankou a kořením.

Varianty slova: faš, fašírka, fašírce, fašírek, fašírkách, fašírkám, fašírkami, fašírko, fašírkou, fašírku, fašírky

Recepty obsahující pojem faš / fašírka

Nebyly nalezeny zatím žádné související recepty. Vy to můžete ale napravit.


Píšeme jinde

  • Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Znáte nejčastější mýty o opalování?

    Letní sezóna začala pěkně zprudka, proto není od věci si připomenout několik faktů a mýtů o opalování ještě předtím, než se na vás sluníčko neblaze podepíše. Nechceme přece, aby naše pleť předčasně zestárla, nebo abychom snad onemocněli rakovinou kůže.

  • Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food - objevte klady i zápory živé stravy

    Raw Food (syrová strava nebo také vitariánství) je založeno na konzumaci tepelně a chemicky neupravených potravin, kdy teplota při přípravě těchto pokrmů nesmí překročit 42 °C. Základem tohoto způsobu stravování je přesvědčení, že při vyšším zahřátí se vše živé v potravinách zničí. Takto tepelně upravená strava je tak mrtvá a pro člověka zatěžující a nepřínosná.




přidat nový recept