faš / fašírka

faš / fašírka
míšenina z mletého masa

Dříve se tak říkalo míšeninám. Zpravidla z mletého masa s vejci, houskami nebo strouhankou a kořením.

Varianty slova: faš, fašírka, fašírce, fašírek, fašírkách, fašírkám, fašírkami, fašírko, fašírkou, fašírku, fašírky

Recepty obsahující pojem faš / fašírka

Nebyly nalezeny zatím žádné související recepty. Vy to můžete ale napravit.


Píšeme jinde

  • Lněný olej a jeho význam pro zdraví

    Lněný olej a jeho význam pro zdraví

    Lněný olej má svoji specifickou a lehce ořechovou příchuť. Na vzduchu brzy oxiduje, je nutno ho uchovávat v ledničce a láhev vždy pečlivě uzavřít. Panenský lněný olej se nesmí tepelně upravovat. Není vhodný pro děti do 1 roku.

  • Jak po domácku zatočit s akné

    Jak po domácku zatočit s akné

    Mnohé z nás akné v pubertě pěkně potrápilo, někdo musí tento problém řešit dodnes. U někoho, kdo byl v době dospívání akné ušetřen, se může tento nevzhledný kožní problém objevit vlivem hormonů zcela nečekaně i v daleko zralejším věku. Akné je zkrátka věčný problém. Co s ním?




přidat nový recept